novembre, 2019

23nov12:0014:00Vermut literari

Ferran Grau

Més

Detalls de l'esdeveniment

Dissabte 23 de novembre a les 12h a Cal Sinén.

Vermut literari.  Presentació del llibre 2 Cicatrius amb l´autor Ferran Grau  i Anna Lloret.

Consistirà en una reflexió sobre com escriure una novel·la documentada d’aquest tipus, el procés creatiu. Sobre l’evolució comunicativa entre escriptor i la font en un llibre testimonial. També el vincle que s’estableix entre ambdós durant aquest període i la vivència posterior del vincle.

 

2 Cicatrius  La nit de Nadal de 1999 l’avió d’Indian Airlines que feia el trajecte entre Katmandú i Nova Delhi és segrestat per terroristes pakistanesos. L’Anna Lloret és una dels 178 passatgers que passen vuit dies de terror i malson dalt de l’avió. Fins que, aterrats a l’Afganistan, un enigmàtic senyor de la guerra els allibera. Aquells fets marquen per sempre l’Anna amb una cicatriu.

Tretze anys després Ferran Grau intenta recuperar-se d’un trauma viscut com a corresponsal de guerra a Síria. Posar per escrit la història real de l’Anna Lloret serà la manera de guarir la seva pròpia cicatriu.

Una història basada en fets reals.

«-Anna, qui et va salvar la vida? Ella va contestar serena i ferma, i va ser la resposta que mai hauria esperat escoltar.»

Hora

(Dissabte) 12:00 - 14:00

X