CONCURS FOTOGRÀFIC CALENDARI 2023

El concurs fotogràfic, “Calendari Estany d’Ivars i Vila-sana”, promogut pel Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, consisteix en la publicació de fotografies preses a l’estany i mostrar l’espai o el seu contingut, ja sigui en forma de paisatge o d’elements de flora i fauna per donar a conèixer els valors naturals i artístics de l’entorn.

Busquem una mirada que s’endinsi en el comportament animal, en una posta de sol sense precedents, a una conducta mediambiental, a noves interpretacions del que ja coneixem.

Apostem per al respecte a la natura, per tant els objectius/categories del concurs són els següents:

  • Foto BIODIVERSITAT: imatges sobre la fauna, la vegetació, els ecosistemes, comportaments animals, conductes ambientals..
  • Foto PAISATGE: imatges sobre les postes de sol, paisatge de l’estany, vistes aèries..
  • Foto ART: fotos de l’estany artístiques i amb un toc d’originalitat.
  • Foto DENÚNCIA: Imatges que mostrin qualsevol element o activitat d’origen humà (o les seves conseqüències) que afecti o interfereixi negativament sobre algun àmbit natural (fauna i flora salvatges, sòl, aigua, aire, clima o paisatge natural). Les imatges han de mostrar l’activitat o l’element denunciat de manera clara i inequívoca i com a element principal.

De totes les imatges rebudes entre el dia 1 de setembre i l’1 d’octubre, és farà sota jurat, la tria de 12 imatges que seran les que il·lustraran el nou calendari 2023.

Aquestes 12 imatges passaran a ser votades a nivell popular per a les xarxes socials, i les 4 més votades rebran un premi.

Agraïm anticipadament a totes aquelles persones que hi vulguin participar i animem a tothom a seguir amb l’esperit d’aquest bonic calendari.

Podeu consultar i descarregar les bases >> AQUÍ!

Comparteix