Posa't la gorra i fes una volta a l'estany.

18-05-16
V Volta solidària

El diumenge 29 de maig és previst celebrar la V Volta solidària de l’estany, aquest any amb suport a AFANOC (associació de familiars i amics de nens oncològics de Catalunya).

Les persones participants poden fer una donació voluntària o un donatiu de 5 €  i en que rebran una gorra de Custo, a l’hora de la inscripció. Les aportacions aniran íntegrament a l'associaicó AFANOC.


L’itinerari de la volta és el perímetre del mateix estany, que fa un total de cinc quilòmetres, plans i accessibles. Se sortejaran obsequis entre els participants gràcies a la col·laboració d’empreses i entitats de la comarca. Es recomana a tothom que hi estigui interessat que vagi ben calçat i porti aigua.
Els recursos aconseguits en les anteriors edicions de la Volta Solidària s’han destinat al Banc dels aliments de la comarca, a La Sageta Solidària, als infants en risc de la comarca i a l’associació ACUDAM.

Et pots descarregar el cartell al següent enllaç >> V Volta Solidària amb suport a AFANOC.

Aquest any amb el lema, "Posa't la gorra i fes la volta a l'estany" us animem a tots a participar per aquesta causa solidària.

 

Gràcies