Programa d'activitats tardor-hivern 2016

09-10-15
programa activitats 15-16

Us presentem el programa d'activitats per als propers mesos de tardor - hivern 2015-16, amb activitats i tallers per a tots els públics i edats i algunes novetats que veureu a continuació:

Després de la celebració del Dia Mundial dels Ocells, amb propostes que han atret un públic nombrós, està previst que tingui lloc una de les noves propostes per aquesta tardor, una mostra de Collita de panís i un tast de cassola de tros, proposta que es durà a terme el proper duia 26 d'octubre a Cal Sinén. Un any més el taller de Micromamífers, en el marc del projecte de seguiment SEMICE. s'ha programat per donar a conèixer i fer el seguiment dels petits mamífers que habiten l'estany com ara ratolins, rates d'aigua o mussaranyes.El taller es farà el 15 de novembre al bosc de ca l’Aragonès (accés per Vila-sana) i requereix inscripció prèvia. A càrrec dels tècnic d'EGRELL i del Consorci de l'Estany.
 

La setena volta de l’estany, organitzada conjuntament amb el Club Atlètic d’Ivars i l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell, es correrà el 22 de novembre. Inscripcions i informació al web del club atlètic d'Ivars. 
 

Una altra novetat per aquesta edició tindrà a veure amb els productes de proximitat que es troben a la botiga de Cal Sinén, dins el grup GUSTUM. La idea és donar a conèixer un per un els productors locals i que mostrin i ens expliquin les seves experiències i quins són els seus prodcutes. El dia 13 de desembre es farà un tast de cerveses artesanes en aquest cas de la cervesa Matoll.
 

La tercera i última novetat d'aquest programa és la II Ruta de la Boira, que aquest cop, entre d'altres poblacions, la ruta passa per l'estany i tenen previst fer un avituallament a Cal Sinén. La ruta es realitzarà el dia 10 de gener i l'organitza La Boira Turística de Ponent i Boira Bike.

També s’ha programat un nou cens d’ocells aquàtics, per al dia 16 de  gener. Aquesta activitat, gratuïta i sense necessitat de fer inscripció prèvia, permetrà als assistents aprendre les característiques de les aus que passen l’hivern a l’estany i aprendre com se’n fa un cens. L’activitat és a càrrec dels tècnics d’EGRELL i del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana.
 

El calendari d’activitats de tardor-hivern clou amb el dia mundial de les Zones Humides, el 7 de febrer. Per a aquesta activitat es programarà tallers i mostres oberts a tot el públic i sense inscripció prèvia.

Us recordem que totes aquestes activitats les anunciarem amb programa a part.

Gràcies i desitgem que siguin del vostre agrad.

Podeu descarregar el programa aquí >> enllaç