Activitats pel Dia Mundial dels Ocells 2015

28-09-15
dmo15ret

 

Els propers 3 i 4 d'octubre, en el marc del Dia Mundial dels Ocells, se celebraran diferents activitats a l'estany d'Ivars i Vila-sana, entre les quals jornades de portes obertes d'anellament els matins de dissabte i diumenge i observació d'ocells dissabte a la tarda. A més, durant tot el cap de setmana es podrà visitar l'exposició els secans de Ponent al centre d'informació i punt de venda de productes locals de cal Sinén.

PROGRAMA:

Dissabte, 3 d'octubre:

Matí: de 9.00 a 12.00h > Mostra d'ANELLAMENT D'OCELLS al canyissar de depuració (accés per Ivars)

Tarda: 17.30h > OBSERVACIÓ D'OCELLS des del mirador de Vallmajor

i al capvespre, OBSERVACIÓ I CENS D'ESPLUGABOUS des de l'aguait de Vila-sana. Veurem l'espectacle d'uns centenars d'esplugabous que cada nit s'apleguen a dormir a l'estany. 

Diumenge, 4 d'octubre:

Matí de 9.00 a 12.00h > mostra d'ANELLAMENT D'OCELLS al bosc de ribera del davant de ca l'Aragonès (accés per Vila-sana). Aprendrem sobre les espècies que es troben a l'estany, les seves rutes migratòries i les seves característiques. Els veurem de molt a prop i de la mà dels ornitòlegs d'EGRELL.

I durant tot el cap de setmana

Es pot visitar l'EXPOSICIÓ I AUDIOVISUAL DELS SECANS DE PONENT al centre d'informació i punt de venda de productes locals de cal Sinén. (accés per Ivars des de la variant o des de Vila-sana en direcció Vallverd)

Les activitats estan organitzades per EGRELL i el Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, són gratuïtes i no es requereix inscripció prèvia. 

Adjudants a fer difusió del cartell