Concurs fotogràfic de l'estany d'Ivars i Vila sana

24-08-15
calendari2016

Obert el concurs fotogràfic per seleccionar les 12 imatges del calendari 2016 de l'estany

El paisatge, la flora i la fauna de l’estany varia en cada estació de l’any. Els colors i la composició d’espècies són espectacles de la natura que mai es repeteixen igual, moments únics que, a vegades, resten inmortalitzats per la càmera d'algun visitant.

Amb l’objectiu de recollir les millors imatges que serveixin per il·lustrar el Calendari 2016 de l’estany d’Ivars i Vila-sana us proposem participar en un concurs fotogràfic.

El concurs fotogràfic és obert a tothom per a recollir les millors imatges de l’espai al llarg de tot l’any, per això s’han establert dotze categories, una per a cada mes. Les imatges s’han de presentar entre el 15 de maig i el 9 de novembre a través del següent FORMULARI >>

Entre totes les fotografies participants se seleccionaran dotze que il·lustraran el calendari del 2016 i aquestes instantànies guanyadores també es podran utilitzar com a recurs fotogràfic per difondre l'estany, els seus valors i les activitats que s'hi fan.

Finalment, per votació popular a la xarxa, entre les dotze del calendari 2016, se n’escolliran cinc, que resultaran premiades amb obsequis d’empreses col·laboradores.

Consulta les BASES >>

Ajuda'ns amb la difusió. CARTELL >>