Recol·lecta i manipulació de bova

06-07-15
bova1

Taller de recol·lecta i manipulació de bova

El proper dissabte 18 de juliol reviurem una activitat tradicional de l'antic estany: la recol·lecció, manipulació i elaboració d'un objecte amb aquesta planta característica de l'estany. 

A través de l’artesà Joan Clop, de moblesecologics.com, farem un taller en què al matí es farà una demostració de sega i collita de bova. L'activitat és oberta a tothom i no requereix coneixements previs. Qui vulgui també podrà participar de la sega entrant en barca a l'estany, i els qui portin botes de regar i una falç hi podran participar de primera mà. Després es mostrarà el procés d'assecatge de la fibra.

A la tarda, quedarem a cal Sinén, per dur a terme una altra activitat pràctica, aquest cop amb la fibra seca, on cada participant podrà elaborar un petit objecte de bova

El punt de trobada serà dissabte a les 8.15 al punt d’informació de l'accés per Vila-sana, amb previsió de que el taller finalitzi a les 12.30 h aproximadament. A la tarda quedarem a les 16.30 al punt d’informació de Cal Sinén comptant que l’activitat tingui una durada d’unes 4 hores aproximadament.

Places limitades a 10 persones – Inscripcions prèvies al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/1UTaVJmlTZkGQoM_gHRrlQigec29T1uCwATzeJBQkpY0/viewform

Preu per persona: 8 euros

Més informació: info@estanyivarsvilasana.cat / 973 71 13 13 / moblesecologics.com 

Ajuda'ns a fer difusió de l'activitat amb el cartell