Notificació dels fets delictius dels últims dies a l'estany d'Ivars i Vila-sana

02-06-15
crema2015

Els membres i els tècnics del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana lamentem profundament els fets delictius succeïts els darrers dies.

Coincidint amb els deu anys de la recuperació, volem posar de relleu que l’estany s’ha mantingut i conservat gràcies als esforços d’entitats, persones i la complicitat dels visitants. Per això, condemnem que uns vàndals hagin utilitzat l’estany i hi hagin dut a terme un delicte contra la salut pública. També condemnem que s’hagi cremat el punt d’informació d’Ivars, així com el robatori dels dos exemplars de cabra catalana que contribuïen a la gestió de les illes amb la pastura. Desconeixem la connexió entre aquests fets succeïts en pocs dies i, per això, els hem denunciat degudament.
Per sort, i gràcies a totes les persones que continueu gaudint de l’estany i l’estimeu, no s’ha alterat la vida de l’espai natural. Continuarem treballant com sempre i duent a terme les activitats previstes. Si teniu algun dubte o voleu fer-nos arribar algun comentari, només cal que us adreceu als punts d’informació, per correu electrònic info@estanyivarsvilasana.cat o ens podeu trucar al 973 71 13 13.
Gràcies.