Concurs d'audiovisuals de l'estany d'Ivars i Vila sana

25-05-15
concurs audiovisuals 2015

L'estany fa una crida a la presentació d'audiovisuals per a la mostra de cinema a la fresca.

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana està organitzant la propera Mostra de Cinema a la Fresca i fa una crida a totes les persones que vulguin presentar algun document audiovisual, ja sigui un documental, un curtmetratge o algun altre format, perquè es projecti dins de la mostra.

Els audiovisuals haurien de tenir una durada aproximada d’entre 3 i 8 minuts i estar relacionats amb l’estany, ja sigui amb el present o el passat d’aquest espai natural o amb qualsevol de les seves vessants. Les propostes es poden presentar a través del web www.estanyivarsvilasana.cat fins al 17 de juliol. En aquesta pàgina també trobareu informació de les bases i el procediment per a presentar-se a la mostra.

El Consorci de l’Estany farà un tria entre els documents presentats i projectarà dins de la mostra els que cregui més adients. Així mateix, té previst obsequiar els tres millors audiovisuals amb un premi econòmic (per al primer lloc) i una visita guiada i un passeig en barca per l’estany per a poder registrar imatges inèdites de l’espai (per als segon i tercer escollit).

La Mostra de Cinema a la Fresca de l’estany es farà el dia 24 de juliol.

Bases del concurs >>

Cartell >>

Formulari >>

Ajudan's a fer difusió, gràcies!