Dia mundial de les aus migratòries

30-04-15
dmam15

Us presentem la propera activitat per al cap de setmana del 9 i 10 de maig, coincidint amb el Dia mundial de les aus migratòries, un taller d'ornitologia a càrrec de l'anellador expert Sergi Sales.

Programa:

Dissabte 9 de maig - tarda -

* Trobada a la Cal SInén a les 18:00 h (presentació de l'activitat - sessió teòrica)

* Tot seguit es farà una sortida a l'estany d'Ivars i Vila-sana per fer una observació de les aus nocturnes.

Diumenge 10 de maig - matí -

* Ens trobarem a les 8:30 h al punt d'informació de l'accés d'Ivars (sessió pràctica)

* Anellament d'aus

-tarda-

* Ens trobarem a les 17:00 h al punt d'informació d'Ivars i tot seguit anirem als secans de Bellmunt per fer una sortida d'observació d'aus.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Material necessari per l'activitat: llibreta de camp, prismàtics i guia d'ocells, qui en tingui (hi ha la possibilitat de lloguer de material).

Recomanacions: dur roba còmoda, portar aigua i gorra en cas de que faci bon temps.

Dissabte podeu endur-vos dinar o bé hi ha la opció d'un "menú ornitològic" al restaurant Cal Modest d'Ivars d'Urgell.

El preu de l'activitat és de 25 €. Hi ha la possibilitat d'assistir a les sessions que més us agradin per 10 € cada una. Pagament en efectiu el mateix dia del taller.

Aquest és un taller pràctic d'observació d'ocells, apte per a tots els públics i sense coneixements previs d'ornitologia.

Activitat co organitzada pel Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana i EGRELL i amb la col·laboració del departament de territori i sostenibilitat.

Cartell de l'activitats >> www.dropbox.com/s/gcokwk3w9r3oaah/cartell-dmam-2015.jpg

Les inscripcions les podeu formalitzar al següent enllaç >> https://docs.google.com/forms/d/1Q_q2Ku9lp2IhATulxysZHvP5_mDLpcTK6uLHPwhWy6g/viewform#start=openform

Per a més informació: estany@plaurgell.cat // 973 71 13 13