IV Volta Solidària amb suport al banc dels aliments

24-04-15
activitats 2015

El diumenge 3 de maig és previst celebrar la IV Volta solidària de l’estany.

Les persones participants han de fer una donació voluntària a l’hora de la inscripció, que es destinarà, en aquesta ocasió, a la compra d’aliments i productes per al punt de distribució d’aliments del Pla d’Urgell, gestionat pels Serveis Socials del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. Des d’aquest punt, en col·laboració amb el Banc dels Aliments de Lleida, s’ajuda les famílies amb dificultats de la comarca per tal que tinguin cobertes les necessitats bàsiques d’aliments i higiene.
Es sol·licita, però, a les persones que vulguin participar en aquesta marxa no competitiva que facin una donació en diners per tal que el Consell Comarcal pugui comprar els aliments que facin falta quan sigui necessari, de cara a l’estiu.
L’itinerari de la volta és el perímetre del mateix estany, que fa un total de cinc quilòmetres i mig, plans i accessibles. Se sortejaran obsequis entre els participants gràcies a la col·laboració d’empreses i entitats de la comarca. Es recomana a tothom que hi estigui interessat que vagi ben calçat i porti aigua.
Els recursos aconseguits en les anteriors edicions de la Volta Solidària s’han destinat a La Sageta Solidària, als infants en risc de la comarca i a l’associació ACUDAM.

Et pots descarregar el cartell al següent enllaç >> IV Volta Solidària amb suport al banc dels aliments

 

Mollerussa, 21 d’abril de 2015