Celebrem el Dia Mundial de les Zones Humides

23-01-15
retallcartelltardorhiver14

El proper diumenge 1 de febrer de 2015 , es durà a terme a l estany d Ivars i Vila-sana la celebració del Dia mundial de les zones humides.

Aquest cop realitzarem les activitats a prop de cal Sinén, recent estrenat centre d'informació situat en el que va ser l’emblemàtica masia de l'antic estany. Plantarem un arbre simbòlic al patí de cal Sinén, farem alliberaments de fauna salvatge procedent del Centre de Recuperació de Vallcalent de la mà dels Agents Rurals i ens podreu ajudar a construir la plataforma per un niu de cigonyes a l'estany. També podreu visitar el punt de venda de productes locals i veure una representació de com eren algunes estances de l'antiga masia de cal Sinén.

Totes les activitats són gratuïtes.

Us hi esperem a partir de les 12.00 h a cal Sinén 

Podeu descarregar-vos el cartell >>>>

Les zones humides són sistemes naturals molt amenaçats, especialment dins l àmbit de la Mediterrània. Moltes d’elles han sofert processos de dessecació per aprofitar-les agrícolament; altres han estat afectades greument per processos urbanístics o construcció d infraestructures i, pràcticament, totes pateixen problemes de conservació que posen en perill la seva existència o com a mínim condicionen de forma substancial el desenvolupament del seu potencial ecològic.