Concurs fotogràfic pel calendari 2015

21-10-14
calendari2014

Obert el concurs fotogràfic per seleccionar les 12 imatges del calendari 2015 de l'estany

El paisatge, la flora i la fauna de l’estany varia en cada estació de l’any. Els colors i la composició d’espècies són espectacles de la natura que mai es repeteixen igual, moments únics que, a vegades, resten inmortalitzats per la càmera d'algun visitant.  

Amb l’objectiu de recollir les millors imatges que serveixin per il·lustrar el Calendari 2015 de l’estany d’Ivars i Vila-sana us proposem participar en un concurs fotogràfic. 

El concurs fotogràfic és obert a tothom per a recollir les millors imatges de l’espai al llarg de tot l’any, per això s’han establert dotze categories, una per a cada mes. Les imatges s’han de presentar entre el 20 d'octubre i el 9 de novembre a través del següent FORMULARI.

Entre totes les fotografies participants se seleccionaran dotze que il·lustraran el calendari del 2015 i aquestes instantànies guanyadores també es podran utilitzar com a recurs fotogràfic per difondre l'estany, els seus valors i les activitats que s'hi fan.

Finalment, per votació popular a la xarxa, entre les dotze del calendari 2015, se n’escolliran cinc, que resultaran premiades amb obsequis d’empreses col·laboradores.

Consulta les BASES >> 

Accedeix al FORMULARI d'enviament >>  

Ajuda'ns amb la difusió. CARTELL >>

Empreses col·laboradores que ofereixen els premis: