Programa d'activitats tardor-hivern 2014/15

14-10-14
retallcartelltardorhiver14

Ja tenim programades les activitats per als propers mesos de tardor i hivern. Després de la celebració del Dia Mundial dels Ocells, amb propostes que han atret un públic nombrós, està previst que tingui lloc, de nou, el taller de Micromamífers, en el marc del projecte de seguiment SEMICE. Amb aquesta activitat, a càrrec dels tècnics d’EGRELL i del Consorci de l’Estany, els participants podran fer un seguiment dels petits mamífers que habiten l’estany, com ara els ratolins, les rates d’aigua o les musaranyes, a través dels seus rastres i també de captures. El taller es farà el 8 de novembre al bosc de ca l’Aragonès (accés per Vila-sana) i requereix inscripció prèvia.
 

La sisena volta de l’estany, organitzada conjuntament amb el Club Atlètic d’Ivars i l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell, es correrà el 23 de novembre. Inscripcions i informació al web del club atlètic d?Ivars.
 

Les properes setmanes, el Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana convocarà una nova edició del concurs fotogràfic per a il·lustrar el calendari 2015. Aviat estaran disponibles les bases del concurs.
 

També s’ha programat un nou cens d’ocells aquàtics, per al dia 17 de  gener. Aquesta activitat, gratuïta i sense necessitat de fer inscripció prèvia, permetrà als assistents aprendre les característiques de les aus que passen l’hivern a l’estany i aprendre com se’n fa un cens. L’activitat és a càrrec dels tècnics
d’EGRELL i del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana.
 

El calendari d’activitats de tardor-hivern clou amb dos efemèrides: el dia mundial de les Zones Humides (1 de febrer) i el Dia de l’estany (22 de març). Per a aquestes dos celebracions, es programaran tallers i mostres oberts a tot el públic i sense inscripció prèvia.

Descarreu el programa aquí:

dl.dropboxusercontent.com/u/53882780/cartell%20tardorhivern2014%20.jpg