Nit d'astronomia a l'estany

25-07-14
planeta
Després de la Mostra de Cinema a la Fresca, tindrà lloc la Nit d’Astronomia, el divendres 1 d’agost el Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana te programada la cinquena edició de la Nit d’Astronomia. Aquesta activitat ha tingut molta acceptació en les edicions anteriors, ja que permet observar el cel des d’un paratge privilegiat i amb molt poca contaminació lumínica i alhora aprendre sobre les constel·lacions, les galàxies i els planetes. En aquesta edició, l’especialista Roman Florensa oferirà una xerrada titulada Un viatge planetari, sobre la descoberta dels planetes més curiosos. Posteriorment, es farà l’observació amb telescopi i, si la climatologia ho permet, s’observarà les galàxies, Saturn, els estels més importants, entre d’altres.
 
La Nit d’Astronomia és una activitat molt participativa, dirigida a tots els públics i que permet gaudir de les nits d’estiu a l’estany d’Ivars i Vila-sana. La Nit d’Astronomia tindrà lloc el divendres 1 d’agost a les 21 hores a l’accés a l’estany per Ivars. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament a www.estanyivarsvilasana.cat. L’activitat té un cost de 3 euros per persona.
 
El Consorci de l’Estany recorda a les persones interessades que poden endur-se el sopar i menjar tot assistint a les explicacions de l’especialista en astronomia.

Inscripcions prèvies al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1nn7RMfLEqKrxPEnz1QOyPTRx0_XBD_JkoSCGmsCV7Mk/edit#

Podeu descarregar el cartell
https://dl.dropboxusercontent.com/u/39709142/cartellnitastronomiabr.jpg