Dia Mundial de les Aus Migratòries

05-05-14
dmam-2014

Us presentem una de les noves propostes programades dins el calendari d'activitats i tallers de primavera - estiu 2014 que celebrem a l'estany d'Ivars i Vila-sana.

El dia mundial de les aus migratòries, un taller d'ornitologia a càrrec de l'anellador expert Sergi Sales que realitzarà els dies 9 i 10 de maig.

Divendres 9 de maig - tarda -

* Trobada a la Casa de Vila de Vallverd a les 18:00 h (presentació de l'activitat - sessió teòrica)

* Tot seguit es farà una sortida a l'estany d'Ivars i Vila-sana per fer una observació de les aus nocturnes.

Dissabte 10 de maig - matí -

* Ens trobarem a les 8:30 h al punt d'informació de l'accés d'Ivars (sessió pràctica)

* Anellament d'aus

-tarda-

* Ens trobarem a les 17:00 h al punt d'informació d'Ivars i tot seguit anirem als secans de Bellmunt per fer una sortida d'observació d'aus.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Material necessari per l'activitat: llibreta de camp, prismàtics i guia d'ocells, qui en tingui (hi ha la possibilitat de lloguer de material).

Recomanacions: dur roba còmoda, portar aigua i gorra en cas de que faci bon temps.

Dissabte podeu endur-vos dinar o bé hi ha la opció d'un "menú ornitològic" al restaurant Cal Modest d'Ivars d'Urgell.

El preu de l'activitats és de 15 €. Hi ha la possibilitat d'assistir a les sessions que més us agradin per 5 € cada una. Pagament en efectiu el mateix dia del taller.

Aquest és un taller pràctic d'observació d'ocells, apte per a tots els públics i sense coneixements previs d'ornitologia.

Les inscripcions les podeu formalitzar al següent enllaç >> https://docs.google.com/forms/d/199spPh0xIVQZuslkedflmui6AFH2kswIlW2QXQym43M/viewform (Formulari inactiu)

Per a més informació: estany@plaurgell.cat // 973 71 13 13