1ª Jornada dels Amics de l'Estany d'Ivars i Vila-sana

03-12-13
Amics estany

El proper dia 14 de desembre a la sala d actes de l Espai Cultural dels Canals d'Urgell es durà a terme la 1ª jornada dels Amics de l Estany d Ivars i Vila-sana.

Es pretén que aquesta primera jornada sigui un espai de trobada, de relació i d intercanvi entre persones atretes per l estany. L'objecte principal  és aportar experiències i generar oportunitats per l estany i per les persones que el viuen i el practiquen des de diversos punts de vista. També es pretén anar consolidant una  xarxa de voluntaris de l estany perquè puguin participar i fer activitats, col laborar en el seguiment d espècies i ajudar en accions de restauració i millora ambiental.  

L'estany d'Ivars i Vila-sana és un espai natural que amb poc temps ha esdevingut un referent per a moltes persones i un escenari idoni per realitzar activitats de lleure i d interpretació del medi. És un espai volgut i estimat per molta gent, també entitats, que sovint demanen poder participar activament en la seva conservació, estudi i divulgació dels seus valors. Aquesta xarxa, en definitiva d amics i voluntaris, representa una oportunitat i un patrimoni humà de gran valor que pot contribuir a la millora i conservació de l espai. 
 
Conservar els espais naturals és una responsabilitat de tothom i no únicament de les administracions. Una trobada d amics de l estany és una oportunitat per conèixer, intercanviar o proposar experiències amb valor afegit relacionades amb l espai. La trobada també és una oportunitat per activar i organitzar el voluntariat de       l'estany. 
 
Els voluntaris i les associacions d amics dels espais naturals participen i promouen activitats per a la millor conservació de paisatges i els sistemes naturals; vetllen perquè els visitants i usuaris de l espai gaudeixin d activitats d'interpretació del medi; informen a la societat en general dels aspectes interessants de l espai i col laboren en la gestió de l'espai. 
 
Per a poder assistir a les jornades us heu d inscriure gratuïtament al següent formulari >>
https://docs.google.com/forms/d/1Vl6DaRs6HlQoWgaA_I4SJpUoQ9vCzZuPcg0YgqPbiuA/viewform
 
Us podeu descarregar el cartell>> i el tríptic>> per a més informació d horaris i actes.
 
Ajudan s a fer-ne difusió!
Gràcies