Nit dels Ratpenats

29-08-13
9 nit ratpenats

El proper dissabte 7 de setembre, a partir de les 20h i a l'accès a l'estany de Vila-sana, tindrà lloc un nou taller d'observació i seguiment de ratpenats. 

Cada any, durant l’estiu, s’organitzen a tot Europa diverses activitats per tal de donar a conèixer els ratpenats, en el que s’anomena la Bat Night. En l'activitat, prevista en el marc de la 9ena nit dels ratpenats de Catalunya tindrem l'oportunitat de conèixer, què són, com són, on viuen, què mengen, quan i com es reprodueixen els ratpenats. Identificarem les espècies de l’estany, farem captures i visitarem les seves caixes refugi amb l’objectiu de conèixer i comprendre millor la seva importància i la gestió que, des del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vilasana, es promou.

L’activitat va dirigida a tots els públics i l’objectiu és conèixer la diversitat d’espècies a l’estany i la divulgació i sensibilització sobre l’interès de protegir aquests interessants mamífers voladors.

PROGRAMA :

20.00 h. Xerrada amb projecció d’imatges: una ullada als ratpenats, caixes niu per a ratpenats; com s’estudien els ratpenats.
21.30 h. Passejada nocturna conjunta pels voltants per tal d’observar l’activitat dels ratpenats mitjançant l’ús de detectors d’ultrasons. Cal portar: el sopar, una petita llum i calçat i roba adequada.
22.30 h. Cloenda

Cal inscripció prèvia. Es pot dur i sopar durant l'activiat. Preu: 3 euros/persona. 

Inscripcions trucant al 973 711 313 o bé omplin el següent FORMULARI >>

Ajuda'ns amb la difusió. CARTELL >>