Nit d'astronomia

26-07-13

El proper divendres 2 d'agost, tindrà lloc la IV edició de la nit d'astronomia a l'estany. L’estany és consolida com un bon lloc per a l’observació de l’univers al Pla d'Urgell, un entorn natural i una baixa contaminació llumínica, ho fan possible.

El taller, impartit per l’afeccionat a l’astronomia Roman Florensa, es planteja com una activitat participativa, per a tots els públics i sense necessitat de coneixements previs; s'identificaran diverses constelacions i les mitologies que les relacionen, descobrirem els últims avenços en el coneixement de l'Univers i, si el cel ho permet, farem observació amb telescopis de gran avast. 

Per participar en l'activitat, cal inscripció prèvia i el preu per persona és de 3 euros que s'abonarà en l'inici de l'activitat. És recomana ser major de 12 anys, obrir bé els ulls i la ment! Opcionalment també es pot dur i sopar durant l'activitat.

Programa:

21:00 h.     Inici. Joc de les preguntes 
21:30 h      Xerrada: "Charles Messier i els cossos de cel profund".
22:15 h      Observació amb telescopis, si tenim bon cel podrem observar Saturn i alguns dels objectes de cel profund (galàxies, cúmuls, nebuloses...)                                                                                                                                 23:30 h       Final       
 

Fes aquí la teva INSCRIPCIÓ >> (el període de inscripció ha finalitzat) (complert)

Ajuda'ns amb la difusió. CARTELL >>