II Volta solidària a l'estany

05-04-13
II volta solidària

El 14 d'abril, el Consorci d’Ivars i Vila-sana amb la col•laboració dels Serveis Socials del Pla d’Urgell, organitza una activitat solidària contra la pobresa infantil consistent en una marxa no competitiva per l’itinerari principal de l’estany.

Ajuda'ns amb la difusió del CARTELL >>

A Catalunya, i d’acord amb les darreres dades oficials publicades, la pobresa afecta un de cada cinc infants; infants que es troben en una situació d’enorme vulnerabilitat a l’hora de fer efectius, en igualtat d’oportunitats, drets bàsics com ara el dret a un nivell de vida adequat, a l’educació o a la salut, reconeguts per la Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de l’infant a l’Estat espanyol.

Els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pla d’Urgell són testimonis d’aquesta realitat i de com, amb la situació de crisi econòmica i la seva durada s’aguditza cada dia més. Aquesta acció ha de permetre la recollida de fons pels infants més vulnerables i la promoció de l’estany com a lloc de passeig i relació social.

El recorregut, de gairebé 6 quilòmetres, seguirà l’itinerari principal de l’estany en sentit contrari a les agulles del rellotge. S’instal·larà una zona d’avituallament a l’embarcador del TM de Vila-sana amb productes d’empreses col•laboradores.

Amb la inscripció, els participants faran entrega d’un donatiu (2€) i amb el número de dorsal participaran en un sorteig de productes i serveis d’empreses col•laboradores. Les inscripcions es faran en el moment de l'inici. Sortida esglaonada a partir de les 11 h. 

Vine a caminar! Alimenta el teu esperit solidàri!