Presentació de la II Mostra de Cuina d'Estany

22-03-13
II Mostra de Cuina d

El passat diumenge, 24 de març, i en el marc de les activitats per celebrar el reompliment de l'estany, els restaurants de la riba de l'estany van presentar una selecció de plats amb nom i cognom; creacions gastronòmiques amb productes de proximitat de productors locals i ecològics, que aquest any giren entorn de la poma.

Els àpats a la vora de l’estany formen part dels records més intensos de l’àntic estany; àpats amb productes de casa i de l’estany i amb un comú denominador, la proximitat.

La Mostra de Cuina d’Estany és una acció del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana i el Consorci Leader Urgell – Pla Urgell a través del projecte Gustum, amb col·laboració dels productors i els restaurants més propers a l’espai natural. Amb aquesta activitat, Gustum continua amb el seu objectiu de crear sinergies entre desenvolupament rural i restauració, per a la promoció de la gastronomia i el producte local com a valor i complement al turisme de natura que, en aquest cas, ofereix l’estany.

Els plats de la mostra s’inclouran en els menús i les cartes dels restaurants fins al diumenge 7 d’abril, dia la Fira de l’Estany que organitza l’Ajuntament d’Ivars.

 

Descarrega el TRÍPTIC >>

Ajuda'ns amb la difusió del CARTELL >>