Concurs Fotogràfic - Calendari 2013

10-10-12

El paisatge, la flora i la fauna de l’estany varia en cada estació de l’any. Els colors i la composició d’espècies són espectacles de la natura que mai es repeteixen igual, moments únics que, a vegades, resten inmortalitzats per la càmera d'algun visitant.  

Amb l’objectiu de recollir les millors imatges que serveixin per il•lustrar el Calendari 2013 de l’estany d’Ivars i Vila-sana proposem, a tothom qui hagi fet fotografies a l’estany en els últims mesos, a participar en un concurs i col•laborar amb la tasca divulgativa de l’estany.

El concurs fotogràfic és obert a tot el públic per a recollir les millors imatges de la fauna, la flora i el paisatge de l’espai natural al llarg de tot l’any, per això s’han establert dotze categories, una per a cada mes. Les imatges s’han de presentar entre el 10 i el 31 d’octubre a través del següent FORMULARI o indicant els mateixos camps a l'adreça de correu info@estanyivarsvilasana.cat

Entre totes les fotografies participants se seleccionaran dotze que il•lustraran el calendari del 2013, les instantànies guanyadores també formaran part d'una exposició itinerant sobre l’estany. A més a més, per votació popular a la xarxa, entre les dotze del calendari, se n’escolliran quatre, que resultaran premiades amb obsequis d’empreses de la comarca.

Consulta les BASES >>

Accedeix al FORUMULARI D'ENVIAMENT >>  (període d'enviament finalitzat) 

Ajuda'ns amb la difusió. CARTELL >>

Consulta i vota les OBRES SELECCIONADES >>

 

Col·laboradors i agraïments: 

 

( vols col·laborar/patrocinar els events de l'Estany? envia'ns un correu a info@estanyivarsvilasana.cat)