Taller per a descobrir la flora

22-05-12
Thymus vulgaris

El taller tindrà lloc el diumenge, 27 de maig, i iniciarà el recorregut a l’entorn de l’estany a les 09.30h des del punt d’informació d’Ivars d’Urgell. L'activitat consisteix a descobrir la flora de l’espai natural tot recorrent el perímetre de l’estany acompanyats dels botànics de la Universitat de Lleida Xavier Oriol i Àlez Juàrez.

Per a participar a aquest taller no cal cap formació prèvia i és apte per a tots els públics. De fet, les persones que vulguin descobrir la flora de l’estany d’Ivars i Vila-sana només han de presentar-se el mateix diumenge al punt d’informació del terme municipal d’Ivars d’Urgell i inscriure’s (l’activitat té un cost de 3€) o bé inscriure’s prèviament tot contactant amb el Consorci.

Després de la recuperació de l’estany, s’ha fet un seguiment de l’evolució del paisatge vegetal i s’ha aconseguit un catàleg de més de 400 espècies de diferents tipus: d’ambients humits, de bosc de ribera, espècies de secà i d’ambients salabrosos, juntament amb la flora típica del territori agrícola de regadiu.

Amb aquesta activitat, els participants descobriran el paisatge de l’estany d’Ivars i Vila-sana des d’una altra perspectiva, ja que per primer cop s’ofereix la possibilitat d’identificar les plantes, arbres i flors que conformen l’entorn natural de l’estany.

Per a més informació i inscripcions: 973 71 13 13 o enviant un correu a estany@plaurgell.cat

Consulta aquí el cartell de l'activitat.