Setmana Natural per a Joves - 2012

02-05-12
setmana natural 2012

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana organitza, per cinqué any, una setmana amb activitats per a joves interessats en conèixer la flora i fauna de l'estany. Aquestes jornades, impartides per tèncics de l'estany i experts en les diferents matèries relacionades, volen estimular l'interés per la natura i el respecte pel medi ambient d'una forma atractiva i participativa.

La descoberta de l’estany s’organitza en tres torns per a joves de 7 a 12 anys:

•Del 25 al 29 de Juny
•Del 2 al 6 de juliol
•Del 9 al 13 de juliol


Les activitats com els tallers de biodiversitat, micromamífers, jardineria i anellament d’ocells, continuen centrant bona part de les jornades però, com a novetat, s’hi afegiran d’altres d’aventura com el tir amb arc i la baixada amb tirolina, també continuaran les passejades a cavall. L’horari serà durant el matí (de 9 a 13,15h) i dos dies al capvespre (una nit d’observació d’estels i acampada, i una altra de sopar amb família i cinema a la fresca).

Des del 2 de maig i fins l’1 de Juny, podeu fer-nos arribar les vostres sol•licituds des del següent  formulari de preinscripció. (període de pre inscripció finalitzat)

Cal recordar que l’oferta de places és limitada i que, per tant, el Consorci de l’estany d’Ivars i Vila-sana es reserva el dret d’aplicar criteris de selecció que permetin establir el nombre màxim de participants, com el de l’ordre de preinscripció. Totes les sol•licituds seran ateses entre el 4 i el 6 de juny (per correu electrònic) per procedir a la confirmació de la inscripció.

El preu de la setmana, no varia i és manté a 45€ per participant.

Agraïments a les empreses Cal Valls (Vilanova de Bellpuig), Argal (Miralcamp), Ferreteria Baró i Zafiro Tours (Mollerussa) per fer possible la Setmana Natural amb la seva col·laboració. Podeu consultar el CARTELL definitiu amb tots els col·laboradors.