Es reprén el servei de passejades en barca

15-03-11
Passeig en barca

Es reprèn el servei de passejades en barca a l'estany d'Ivars i Vila-sana a partir del dia 19 de març

Caps de setmana i festius fins al 15 d’octubre al preu de 8 euros per lloguer per gaudir d’una passejada de 40 minuts.

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana iniciarà aquest dissabte, dia 19 de març de 2011, la tercera temporada del servei de passejades en barca a rem a l’estany d’Ivars i Vila-sana, que es limitarà als caps de setmana i els dies festius. L’horari d’atenció al públic serà de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 18 hores. Aquest horari es modificarà de cara al bon temps.

El preu pel lloguer és de 8 euros per barca i dóna dret a fer una passejada de 40 minuts a l’entorn de la zona delimitada per a aquesta activitat, que està senyalitzada amb balises, per tal d’evitar de manera explícita el pas de les barques cap a l’interior de la llacuna.

Cal recordar que el nombre màxim de passatgers per a cada barca serà de 3 o un màxim de persones que no superin els 275 kg. El menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per adults per poder pujar a les barques a rem.

Aquesta activitat de caràcter lúdic té la seva raó de ser en el fet que l’antic estany d’Ivars i Vila-sana era un espai on la navegació era habitual.

Des que es va posar en funcionament l’any 2009, han utilitzat aquest servei més de 1.200 visitants de l’estany d’Ivars i Vila-sana. El servei de passejades en barca a rem a l’estany d’Ivars i Vila-sana es tancarà el dia 15 d’octubre, per evitar els mesos de més fred i boira.

Mollerussa, 15 de març de 2011