» Programa primavera-estiu 2018

Prog.act_primavera-estiu 2018

La primavera ja s'olora i això significa que el programa d'activitats d'aquest semestre...

Visites i informació

Informació turística

L'estany es pot visitar per lliure o en visites guiades. Hi ha dues zones d'arribada, una a cada extrem, amb aparcament, caseta d'informació i plafons d'interpretació d'on parteix un itinerari naturalístic principal que les enllaça. Al llarg d'aquest itinerari, d'uns 2,6 km, ideal per fer a peu o en bicicleta, s'hi troben diversos aguaits, miradors, àrees de descans amb taules i bancs, plafons informatius, passarel·les i altres itineraris secundaris que faciliten la descoberta de l'espai.

Els municipis de l'entorn i el conjunt de la comarca disposen d'una oferta interessant en restauració i allotjament com cases rurals, hotels rurals i fondes. A la comarca també es poden adquirir productes alimentaris amb denominació d'origen, artesanals, etc.

Visites organitzades

Existeix la possibilitat de programar visites amb guia. El preu és gratuït però cal concertar la visita prèviament.

Visites per a escoles

Per a les escoles i centres educatius s'ofereixen visites guiades i es disposa d'un menú de recursos pedagògics: quaderns de treball, fitxes i jocs adaptats als diferents nivells i edats. També; es pot optar per fer una visita de descoberta general de l'espai o centrada en algun aspecte concret, com l'aigua, el paisatge i la història, els ocells, etc.

Informació i concertació de visites guiades:

Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana
973 71 13 13 · estany[@]plaurgell[.]cat

Informació turística de la comarca

Consell Comarcal del Pla d'Urgell
973 71 13 13 · turisme[@]plaurgell[.]cat